Hakkımızda - Haber Otomotiv - Japon & Kore Orijinal Çıkma Yedek Parça

İçeriğe git
Haber Otomotiv; 2000 yılında Hasan Eroğlu tarafından kurulan ve orijinal çıkma yedek parça sektöründe Japon & Kore grubu araçların yedek parça satışını ve hizmetini gerçekleştiren bir firma olarak faaliyetini sürdürmektedir.
Sektördeki 21 yıllık tecrübesi ile müşterilerinin talep ve isteklerine hızlı ve güvenilir bir şekilde cevap veren, uygun fiyat anlayışı ile faaliyetini sürdüren firmamız, Türkiye’nin her yerine hizmet sunmaktadır.
Yedek parçalar; değişim ve iade garantisi altında müşterilerimize anlaşmalı olduğumuz kargo firması aracılığıyla gönderimi sağlanmaktadır.
Amacımız
  Araç sahibi veya tamir ustası olan müşterilerimizi Ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Amacımız müşterilerimize internette oto yedek parça sanayi hizmetini veren sürekli uğradıkları bir web sitesi olmaktır.
Vizyonumuz
  Biz sadece bir oto yedek parça şirketi olmaktan ziyade hedefi; ister işimizi yürütmeye yardımcı olan personelimiz ister bir yedek parça ihityacı olan b,r müşterimiz olsun, odak noktası onlara daha iyi ve daha hızlı hizmet veren bir marka olmaktır.
Çalışma Tarzımız
   1998'de ilk yedek parçayı müşterilerimize satmaya başladığımızdan beri insan merkezli felsefeye sahip bir firma olduk. Başarılı olmamızın ve büyümemizin bu tutuma bağlı olduğuna ve müşterilerimiz için sürekli daha fazlasını yapmayı istemenin işimizdeki başarının anahtarı olacağına inanıyoruz. Bu isteğin haber Otomotiv'de çalışan herkeste görünür olmasını hedefliyoruz.
  haberotomotiv.com.tr' de araba parçalarından daha fazlası var. Müşterilerimiz bizi Türkiye genelinde en hızlı, en hesaplı ve en kaliteli yedek parçaların bulunduğu bir internet mağazası olarak görmesi hayalimiz. Bu yolculukta sizleri yanımızda tutmak için elimizden geleni yapacağımızda şüpheniz olmasın.
İLETİŞİM
Halilbey Mah. Mehmet Aslan Cad. No:7
BELEN / HATAY
0 542 586 74 48
info@haberotomotiv.com
Created with Caspian Teknoloji
İçeriğe dön